Khamis, 20 Mac 2008

Beli tiket train

hening pagi aku dah bangun sbb mlm td Heng ajak pegi beli tiket train. dia nak balik Thailand on 1 april. Heng ni keje ngan family aku. tukang masak. umur 21. hensem. baik. dan pencuri hati yang hebat.


aku suka dia. (gay gile sial!)


tu sbb aku tolong dia. tapi aku call dia tak angkat. tido lagi la tu. smlm beria ajak aku beli tiket. aku dah bgn pagi2 ni. bukan senang aku nak bgn pagi. cuma org tertentu je bole buat aku bgn pagi ni. maybe dia penat. aku paham.. (FUck! gile gay ayat aku ni! biar betul sial!). actually, aku lemah sikit kalo kenal dgn org baik2 ni. aku sanggup buat apa pon kalo diminta. sbb aku puas dilayan dan dijaga. padahal kalo difikir secara rakyat melayu di Malaysia, dia patut bekerja untuk aku. best gile dunia ni!

ops.. jap. td masa aku bangun. bapak aku tgh tgk tv. ada live. nampak mcm persidangan UNMO ke ape ntah?
aku tanya bapak aku: ape ni? BN punya conference ke?
bapak aku jawab : kepala hotak kau! hari ni kan MAULIDURRASUL! kau ni apa pon taktau! cakap pandai!


Amik kau!

Tiada ulasan: