Khamis, 20 Mac 2008

Fikirlah wahai melayuku

assalammualaikum kombat!


bengang sial.. hari ni aku pegi kedai tlg family aku. restaurant. setelah sekian lama aku tak pegi bcoz bz settlekan 'working visa' aku. bile la nk siap visa aku.. hmm.. actually aku spatutnya ada kat new zealand skarang ni. Hish! tu la, tak bersyukur lagi. . mcm ni la jadinye...


hmm.. (terkenang dosa)


tadi kat kedai, mak aku gaduh dgn adik aku sbb silap order. then, dua2 nak menang. sakit telinga aku! dalam hati aku rasa nak sound je dua2. tapi kalo aku sound pon, dierang jenis yg tak makan saman. aku benci betul dgn org2 yg mcm ni. taknak mengalah.

bagi sapa2lah yg jenis taknak mengalah ni, korang takkan improve diri korang sendiri sebab korang dah fikir korang ni dah bagus gila! buang la sikap ni. terutama MELAYU. rendahkan lah diri anda serendah2nya. kamu akan berjaya dan dihormati... hmmm. cakap pon tak guna kot sbb nnt korang pulak yang cakap aku ni 'macam bagus' nak nasihat org. ye la sbb aku ni sapa la sgt. takde yg bole membuatkan org dengar dan ikut cakap aku ni. MAMPOS lah semua org!!

Tiada ulasan: