Ahad, 30 Mac 2008

shahnon tri

kom ape?
kombat!


mmm....
aku niiiii hahahaha!
laaa bebbeb fuh!
aaaapee naaaaaaaak tuliiiis ss ss sss s ni?

argh! benci gile ah mcm ni! aku mmg tak berbakat dlm tulisan bebas ni! rasa mcm melayang bodoh yg tiada grafiti. tak jatuh. terapung je..

haaa... td aku chat dgn 'sifoo' komputer aku, Duke. dia bertanyakan pendapat aku tentang persahabatan dan perhubungan. aku cuba tolong sedaya. sbb dia byk gile tolong aku time aku susah dulu. byk byk byk byk gile! thanks duke! nnt tuhan bagi kau gula2 kat syurga. hehe. n aku try suruh dia baca LANGKAH ni. dia pon tak percaya yg aku tulis blog mcm ni. dia espect aku hanya akan mengarut sedaya aku. haha. blog ni untuk aku la. bukan utuk org lain. takkan aku nak mengarut untuk aku. mestila tak kelakar..
aku just nak tahu dimana climaxnya menulis ni.

sampai skrg aku tak rasa apa2 pon.... sama je... aku rasa tak bole jd penulis la.

Tiada ulasan: